God Jul & Gott nytt år

Postad av Starhost , 22 December, 2009

Nu går 2009 mot sitt slut och från oss alla på Starhost önskar vi dig som kund en riktigt god jul och ett gott nytt år. 2010 bjuder på flertalet nyheter från oss på Starhost. Denna webbplats skall få ett nytt utseende med mer information än vad där finns idag. Men det kommer även mer nyheter.

Nya svenskt serversystem

Vi kommer inom ett par månader installera ett helt nytt system för de svenska servarna så under en tid kommer det kanske bli lite stökigt för er som har konton på de svenska servarna. Detta återkommer vi givetvis till när det är dags. Vi gör detta eftersom vi har vuxit rätt bra under 2009 och vill säkra oss för framtiden eftersom vi växt sedan starten och har sedan dess haft en bra utveckling som 2010 verkar fortsätta i samma riktning.

Wiki databas

Även om vi alltid får härligt bemötande från våra kunder att vår support är bland det bästa Sverige har att erbjuda känner vi att det alltid går snabbare att hitta svaret du söker i en supportdatabas. Vi har tyvärr inte haft det högt på listan men kommer bli ändring på det under 2010. Det kommer också att finnas filmer att tillgå så ni exakt kan se hur man gör vissa saker i kontrollpanelen och hur man ställer in e-post om man tar ett par exempel.

Två nya produker

Vi har även avsikt att släppa 2 nya produkter under 2010 som vi tror mycket på. Men eftersom det är lite hemligt än så kommer vi inte säga mer om det :).

Denna blogg

Detta är den 9:e posten vi gör på ett drygt halvår och det skäms vi naturligtvis över. Detta är inte en blogg i egentlig mening men denna kommer vi att skriva bredare och inte bara om vårt webbhotell vilket gör att vi förmodligen kommer posta fler inlägg än vi gör idag.

Nyhetsbrev

Vi har faktiskt ingen ursäkt varför vi inte startat vårt nyhetsbrev än fast vi har införskaffat ett verktyg för detta. Nästa år kommer vi dock att köra igång vårt nyhetsbrev. Om du är kund idag kommer du vara med på det från start, du behöver inte göra något för att få dem.

Det var väl det. Vi önskar dig ett gott slut på detta år och givetvis finns vi i supporten även under julen.