Ständig förbättring

Postad av Starhost , 19 May, 2009

Även om vi är ett av de bästa webbhotellen i Sverige (iaf enligt oss själva och våra underbara kunder) så innebär ju det inte att man kan förbättra sig. Vi har en lång lista på saker som skall förbättras och utvecklas.

Vi håller nu på sätta upp nyhetsbrev så vi kan informera våra kunder mer vad som händer i vår verksamhet. Alla kunder har inte tid att följa vår blogg hela tiden så vi känner att ett nyhetsbrev gör att vi kan nå alla kunder med viktiga nyheter.

Vi har haft rätt många förfrågningar om man inte kan köra ASP och ASP.NET på våra engelska servrar. Det har förut ej varit möjligt även om det gått att köra ASP(chilisoftASP) men givetvis vill vi göra allt vi kan för våra kunder så från och med nu finns det möjlighet att köra på Windows servrar på vårt engelska webbhotell.

Så om ni har personer omkring er som gärna skulle vilja vara kund hos oss men kört ASP / ASP.NET får de gärna kontakta oss för mer information.

Sedan har det även inkommit en rad frågor om vi inte har något affiliate program. Även här kan vi glädja er att vi jobbar på det. Det betyder att du kan få vårt webbhotell att växa samtidigt som du får en summa för varje gång någon blir kund genom er. Vi kommer att posta ett inlägg när detta är klart och mer om villkoren runt det.