Våra populäraste webbhotell

Postad av Starhost , 16 April, 2009

Vi får ofta frågan av nya kunder innan beställning vilket av våra webbhotellkonton de bör välja. Eftersom det nästan är den vanligaste frågan så kommer vi här nu skriva om de två konton som i särklass säljer mer än andra.

Vidar

Paketet vidar på de svenska servarna är det konto som vi säljer mest av. Det är inte så konstigt för det man får väldigt mycket för pengarna. Man får tillgång till snabba svenska servrar, 1 GB utrymme, 10 GB trafik samt 5 MySQL databaser för det förmånliga priset 395kr + moms. Rent generellt får man mycket mer för pengarna hos Starhost webbhotell än hos de största aktörerna i Sverige. Vi har börjat få ganska mycket kunder från de största aktörerna vilket vi tycker är väldigt kul. 

Paket Vidar passar alla som vill ha en snabb webbplats och riktar sig mot svenska kunder och besökare. Om du tänkt använda lite större och mer kraftfullare CMS så är också svenska webbhotellet att föredra framför det engelska.

Oden

Paket Oden ligger som nummer två på försäljningslistan. Det är också ett otroligt populärt konto. Väldigt många som bloggar väljer paket Oden för att ta ett exempel. Men det är inte riktigt hela sanningen. Vi har också väldigt många mindre och medelstora företag som kör något konto på de engelska servarna och är mycket nöjda.

Utgå från vad du behöver

Givetvis finns det även många kunder som väljer andra konton. Du måste helt enkelt utgå från din egen situvation. Hur mycket utrymme behöver du? Behöver du fler än en databas? Hur mycket trafik tror du att du behöver? Vi råder dock alltid våra kunder som är lite osäkra att börja med ett mindre konto oavsett om det är på svenska eller engelska servrar.  För du vet väl att det alltid går att uppgradera hos oss.