Vi jobbar på ny webbplats

Postad av Starhost , 1 September, 2009

Vi jobbar förnävarande på en helt ny webbplats av den du besöker just nu. Vi kommer även att lägga till funktioner för er som har engelska servrar att kunna administrera er domän via ett trevlig gränssnitt. Denna blogg blev tyvärr inte så använd men det kommer nästa att bli då vi kommer att skriva om mycket bredare saker än just vårt webbhotell. Utöver det kommer vi sätta upp en stor supportdatabas som vi hoppas bli en komplett supportdatabas med er hjälp.  Även om vi finns i supporten stora delar av dygnet så är det alltid bra att snabbt läsa och åtgärda problemet via en supportsida.

Vi kommer med nya lanseringen även släppa lös hosting på Windows servar på våra engelska servrar. Det är dock redan klart så om du söker servrar som stöder ASP.net osv så är du välkommen att kontakta oss. Det går att beställa även om vi inte har med det på vår sida just nu.

Vi jobbar även på en annan tjänst som vi kommer släppa i höst vilket vi tror mycket på. Vad det blir får du se om du hänger med i denna blogg som vi hoppas kan uppdatera lite mer frekvent än vad vi gjort tills dags datum.

Tjäna pengar på oss

En annan nyhet som kanske kommer före vår nya webbplats är ett program som ni kommer kunna tjäna pengar på oss genom ett affiliateprogram som vi kommer sätta upp. Hur, var och vilka provisioner som skall utgå är inte i dagsläget bestämt men att det kommer i höst råder det ingen tvekan om.

På återseende.