Kontakt

Du är varmt välkommen att kontakta oss på Starhost. Vi har endast support via e-post eftersom vi på detta sätt kan svara snabbare på supportärenden. Vi ber dig att ge oss så mycket information du kan om du har ett problem med din webbplats när du kontaktar oss.

Vår supportdatabas - du har väl kollat den?

Eftersom vi ofta får liknade frågor har vi en supportdatabas som täcker alla de vanligaste frågorna som kommer in till oss via e-post. Databasen uppdateras jämt och ständigt med nya frågor och svar. Förmodligen så finns svaret på din fråga redan besvarat så kolla in support- databasen innan du kontaktar oss. Sparar båda parter mycket tid.

Vänligen notera att vi besvarar frågor som inte finns i databasen före frågor som som finns med i databasen. Så dröjer ditt svar så är det nog läge att kolla databasen. Det gäller alltså när vi har mycket e-post att besvara. Dagar med mindre tryck på supporten besvaras alla mail lika snabbt.

Ja tack, jag ser gärna om min fråga redan finns besvarad i databasen.

E-post

Vi gillar kontakten med våra kunder. Skicka gärna ett mail om du undrar något, har problem eller bara vill säga hej. Det går även bra att använda kontaktformuläret nedanför.

info@starhost.se - allmän information
support@starhost.se - supportärenden
registry@starhost.se - domänärenden


Kontaktformulär

Namn * Kundnummer (om du har något) E-postadress *
Meddelande *