Om oss

Starhost startades bildades 2002 och har sedan dess levererat webbhotell till både företag, privatpersoner och organisationer. Vi är ett alternativ till de största aktörerna. Ett seriöst alternativ. Är du kund hos oss upplever du snart vår snabba support och stabila webbhotell som den största anledningen för att låta Starhost sköta driften av din webbplats.

Starhost ger alla möjligheten att lägga sin sida på ett bra webbhotell. Därför erbjuder vi både utrymme på engelska och svenska servrar för att kunna passa de flesta önskemål. Vi har förnärvarande bara support via e-post för att kunna hjälpa våra kunder på ett effektivare sätt men siktar på att i framtiden även kunna erbjuda support via telefon.

Vi har tydliga uppsatta mål för framtiden och vi kommer också ta oss dit av den enkla anledningen att det inte finns några alternativ för oss. Vi vill helt enkelt bli det bästa webbhotellet i Sverige på sikt. Störst är varken något vi vill bli eller något vi siktar på. Vi tror att lagom är bäst. Vårat mål är istället att våra kunder skall vara de nöjdaste kunderna i Sverige.

Trycket har varit hårt från många av våra kunder att också erbjuda webbutveckling. Vi har alla som på något sätt jobbar med Starhost även jobbat med webbutveckling och design av webbplatser tidigare. Så nu erbjuder vi även webbutveckling för ditt företag/organisation.