FAQ

Här samlas de mest frekventa frågorna om domäner som vi brukar få innan beställning av webbhotell. Hittar du inte vad du söker så finns det mer besvarade frågor i vårt supportforum.

Registrerar ni enbart domäner?

Just nu så registrerar vi ej domäner om ni inte beställer webbhotell av oss. Många webbhotell tar en högre avgift på domänerna än de kostar för att på så sätt även kunna tjäna pengar på domänregistreringar. Vi har valt att inte tjäna pengar på domäner utan ni betalar det vi betalar för registrering samt årsavgift. Dock siktar vi på att i framtiden även kunna sälja domäner utan tillhörande webbhotell, utan att det skall kosta dig extra pengar.

Hur fungerar detta med extradomäner?

På de svenska servrarna ligger domänerna på samma konto vilket innebär att du ser alla domäner du har på ditt konto. På de engelska servrarna så skapar vi ett extra konto för varje enskild domän. När du vill lägga till en extradomän mailar du bara till oss så lägger vi till den. Du kan inte göra det själv via kontrollpanelen. Domäner går dock snabbt att lägga till och sker samma dag som du kontaktar oss. Givetvis lägger vi till domäner helt utan avgift.

Kan ni hjälpa mig att flytta min domän till er?

Givetvis hjälper vi till att flytta er domän till våra servrar om du känner dig obekväm att göra det själv. Vi tar ej ut någon extra avgift för att hjälpa dig med detta.

Äger jag själv de domäner jag registrerar genom er?

Självklart äger du din egen domän. Vi står som tekniskt kontakt under den tid du ligger hos oss men domänen äger du hela tiden själv.

Måste jag registrera domän hos er om jag skall vara kund hos er?

Din domän kan vara registrerad var som helst. Domänen är lätt att peka om till oss oberoende var du har registrerat din domän.

Har ni uppsägningstid?

Vi på Starhost har ingen uppsägningtid. Vi jobbar hela tiden med att våra kunder skall vara de nöjdaste webbhotells kunderna av alla och då rimmar det dåligt med att vi skulle använda oss av uppsägningstid.

Är det någon form av öppet köp?

Ja, 14 dagars öppet köp gäller på alla våra webbpaket.

Är priserna inklusive eller exklusive moms?

Alla priser är exklusive moms (25%).

Hur gör jag för att beställa kvartalsvis?

Alla beställningar gör du årsvis. Om du vill ha ett kvartal så skriver du bara det som meddelande så fixar vi det manuellt.